torsdag, mars 12, 2009

Vi skall tillbaka!

Jag tänkte sammanfatta säsongen 08/09 sett ur Gripen ögon. Säsongen som gått har varit ett totalt nederlag för de gulsvarta krigarna. Man har gång på gång tagit ledningen i första halvlek för att sedan totalt tappa allt i andra. Dessutom så sprakade man Ingemar Sixtensson och ersatte med Mikael "Pluto" Svantesson. Klokt val eller ej är upp till var och en att bestämma. Dock kan det iallafall sägas att i varje match så gav inte spelarna allt och det är det som gjorde att skutan kantrade! Spelare som inte visar hjärta, eller bara åker runt på planen som mumier är inget vi supportrar uppskattar. Om man som supporter lägger ner hundratals timmar för att se till att laget skall få det bästa stödet på läktaren vill man ju gärna att laget skall prestera. Det är få av spelarna som visat var skåpet skall stå och burit klubbmärket med stolthet runt hjärtat. Det är bara att acceptera att vi åkte ur Elitserien med ett lag, vars inställning inte hade där att göra. Nu kommer säkert en stor spelarflykt att ske från Gripen, då andra klubbar brukar gotta sig i andras olycka och sno åt sig allt som kan stå på skridskor. Vi skall tillbaka, frågan är bara när!

5 kommentarer:

josephzohn sa...

Verkar vara svårt för välbetalda stjärnor att göra skäl för lönen ...
Gäller inte bara bandyn!!

Vi får hoppas ni är tillbaka när hallen står kvar.

Han Hansson sa...

Hammarby gjorde tvärtom jämfört med Gripen. De lät andra ta ledningen i början med mellan tre och fem mål. Så blev det sänkt lön också! Gripen fumlade väl tyvärr bort sin elitserieplats i matchen mot Falun. Men hall brukar ju dra bandystjärnor till sig. Det lär medföra bra is i alla lägen.

Anonym sa...

Det kanske inte är en så dålig utveckling om det försvinner spelare. Gripen kanske kan få starta om men fräscha unga ben som brinner för sporten och gör Gripen rättvisa. Som supporter är det just hjärta som man vill se, spelare som ger järnet för att de tycker det är kul.

Det ska bli spännande att se vad som händer. Gripen kommer tillbaka, det är jag övertygad om.

GeoTaifun sa...

Välkommen tillbaka.
Med en av Sveriges bästa målvakter så måste ni bara det.
Hall blir ett lyft.
Gör som Falun, ner och vänd.

Derehag sa...

Tråkigt för Elitserien att ett lag som Falun kommer upp bara. Tyvärr har de bara bevisat att fysisk terror mot motståndarna ger utdelning. Dessutom skall det bli intressant att se vilka spelare som har hjärta att stanna kvar och vilka som går. Svedberg har ju iaf uttalat sig till Värmlands folkblad att han är inställd på en fortsättning i GBK.