söndag, mars 02, 2008

SAIK överlägset på Zinkensdamm

Ibland är det bara att erkänna, att motståndarna är bättre. Sandviken var det klart bättre laget på Zinkensdamm denna eftermiddag. Hammarbyspelarna verkade inte vara riktigt med i matchen från början. Tack vare storspelande (igen!) målvakten Patrik Nordgaard hölls siffrorna nere i 0-2. Sista kvarten i första halvlek spelade Hammarby bra bandy, och Gustav Björkman kunde kontra in 1-2. Då steg hoppet inför andra halvlek.
Men det hoppet höll inte lång tid. Sandviken kunde enkelt spela ut Hammarby, som gjorde alltför många enkla misstag. Visst var isen värdelös, men det var den för Sandviken också. Nej, det verkade vara ett tröttkört Hammarby som idag steg in på isen. Inför matchen hade spelarna försökt att påverka varandra att inte vara nöjda med semifinal, utan att vilja gå längre. Men det var nog för kort tid mellan sista kvartsfinalen och denna semifinal. Så här många misstag får man inte bjuda ett lag som Sandviken på!
Nu måste Hammarbyspelarna ta sig i kragen inför två tuffa bortamatcher tisdag och torsdag. Annars är denna säsong slut på Zinkensdamm och sommarhelvetet är över oss.
Hammarbys mål: Gustav Björkman 1, Lasse Karlsson 1.
Sandvikens mål: Patrik Nilsson 3, Magnus Muhrén 2, Daniel Berlin 1, Alexander Driagin 1.