söndag, februari 03, 2008

Sverige till final!

Sverige besegrade ett mycket defensivt spelande Kazakstan med 7-0. Kazakstan verkade spela efter taktiken 10-0-0. Den ende som kan få godkänt i Kazakstan, är den vilt kämpande målvakten. Hans spel och en bedrövlig is, gjorde att Sverige hade lite problem i första halvlek. Ändå tog Sverige ledningen med 2-0. I 50:e minuten kom matchens delikatess, när Per Hellmyrs elegant gjorde 3-0. En märklig taktik hade Kazakstan vid hörnorna. De rusade inte, utan stod kvar på mållinjen. Tre av målen kom på hörnor. Men Sverige fortsätter att missa straffar. Denna gång var det David Karlsson, som sköt klart utanför.
Bänka Dig framför TV:n 15.00 idag. TV4 är kanalen, och finalmotståndare Ryssland.
Sveriges mål: Patrik Nilsson 2, Per Hellmyrs 1, Stefan Erixon 1, Johan Andersson 1, David Karlsson 1, Daniel Andersson 1.