söndag, december 02, 2007

Fjärde raka

Vetlanda BK fortsätter att vinna efter de två inledande förlusterna och idag blev det Falu BS som fick lämna banan som förlorare på Tjustkulle, för övrigt Faluns första förlust i Elitserien.

Hemmalaget presterade enligt välunderrättade bandykällor säsongens bästa halvlek och ledde i paus med 3-0, trots att den nyuttagne landslagsmannen PG Gustafsson missade en straff. När som Pelle Einarsson gjorde 4-0 nästan direkt på avslag i den andra halvleken trodde nog både spelare och publiken att nu var segern hemma.

Men man vinner inga segrar om man åker omkring på en skridsko och Falun var inte sena att ta chansen. Sakta men säkert och lite chockerande stod det helt plötsligt 4-4.

Ordningen var dock återställd två minuter efter Faluns kvittering slog äldre broder Einarsson in 5-4 och efter det var Falun ett slaget lag!

Tack vare Björns avgörande 5-4 mål gjorde alla tre bröderna Einarsson mål, Pelle blev tvåmålsskytt. VBK:s femte mål gjordes av Christoffer Edlund.

Motala svarade för dagens vändning hemma på Isstadion. Hammarby ledde med 4-0 efter 15 minuter i den första halvleken och då var det inte många som trodde på Motala, men det verkar vara ett lag med hög moral i år. I onsdags vände man 3-5 mot Falun till oavgjort och idag vände man 3-5 till seger med 8-5, vilket även innebär att Motala fortfarande är det enda laget utan förlust!

Andra bloggar om: , , , ,