tisdag, maj 08, 2007

Nu blir det spännande ...

Igår blev det klart att Misja Pasjkin återvänder till Gripen efter ett par säsonger i Ryssland! Det som nu ska bli intressant att följa vad Gripens skyttekung Lars Karlsson gör? Han har uttalat sig att han vägrar spela i samma lag som Pasjkin! Karlsson har dessutom inte varit med och tränat sedan det blev klart att Gripen var intresserade av Misja!

Lasse Karlsson är, enligt "Falkögat", fansens stora kelgris, medan Pasjkin inte är speciellt populär hos supportrarna. Vi lär få återkomma!

Andra bloggar om: , ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

"Lasse Karlsson är fansens stora kelgris, medan Pasjkin inte är speciellt populär hos supportrarna. Vi lär få återkomma!"

Vet inte var du får din information i från? Men att det skulle vara som du skriver är befängt. Visst finns det dom som inte gillar Pasjkin, men så kommer dom när grindarna öppnats i halvek också. Och man kan räkna dom med hjälp av en hand.

Pasjkins storlek i Trollhättan skulle Lasse K aldrig klara nå upp till. Lasse är en kanonkille som sprutar in mål i div 1, men hela läktaren kan se att han inte skulle klara av det i allsvenskan!

josephzohn sa...

här