måndag, mars 12, 2007

Karlsson årets Laakkonen

De senaste säsongerna har finnen Sami Laakkonen varit den mest önskade och omskrivne när det gäller rykten om var han ska spela. Alla klubbar med självaktning har haft med honom på listan "rykten in". Men i år är det tyst om den gode Sami. I år är det en annan gammal VBK:are som alla vill ha! David Karlsson som den senaste säsongen spelat bandy i Ryssland är årets mest önskade spelare. Han finns med på många klubbars önskelista, även Vetlandas! Men nu placeras han i Västerås SK. Enligt DN/Sport har VSK gjort klart med både David och Daniel Liw till nästa säsong. Västerås klubbdirektör Mats Agarsson avfärdar detta, enligt honom "håller klubben kontakten med spelarna men har inte ens pratat om kontrakt än och de är definitivt inte klara för Västerås".

Sami Laakkonen då? Om Sami är det tyst! Inte ens på Vänersborgs sida skriver man att han är klar för IFK! Vad är det som händer i världen :-)

Andra bloggar om: ,

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vänta du tills säsongen i Ryssland är slut.. ;)

Vänder Sami "hemåt" så är det troligtvis Vänersborg han väljer, men först måste man veta att han vill flytta "hem" överhuvudtaget. Men det lär vi veta snart!

Och då kommer han snart stå som klar för IFK inom kort.. ;)

josephzohn sa...

Hahaha.
Det är ju det vi gör.
Väntar tills säsongen är över!!

Vad ska han göra i Vänersborg??
En gång Vänersborg, aldrig mer Vänersborg, det sa ju redan dom gamla grekerna!!