tisdag, februari 27, 2007

Vi är utslagna

Vi är besegrade, vi är utslagna. Det blir ingen tredje och avgörande match på Zinken. Det blir ingen semifinal mot Västerås. Det blir ingen final mot Edsbyn. Mina förhoppningar och tips gick inte in. Men så nära det var! Så nära det var att vi kvitterade Hammarbys 4-3 ledning i slutet av matchen. Och. Hade vi bara fått in kvitteringsbollen!! Då hade vi tagit dom i förlängningen. Det är jag stensäker på. För vi ägde andra delen av den andra halvleken och hade vi bara fått in ...

På det hela taget stod vi upp fantastiskt bra ikväll och efter det att Hammarby lite snöpligt gjort 2-4, tog vi över matchen! Hammarby fick återigen en drömstart, den start som vi skulle haft. 0-2 efter 10 minuter, en deja vu från i söndags ... ett 0-2 som blev 1-3. Vi hade återigen uppförsbacke, men Riabchevskij gjorde 2-3 i mitten av den första halvleken och vi tuggade oss sakta men säkert in i matchen. Därför var det oerhört knäckande när Marcus Bergwall fick göra 4-2 på en hörna i början av den andra halvleken. Men nu är det kamp och efter det att PG gjort sitt andra mål för kvällen, är det bara gult på banan. Vi får ett mål bortdömt och Hedberg missar en straff!! Tungt!! Och tyvärr når vi inte ända fram till kaklet. Men ni ska ha en stor eloge alla ni gula spelare. Ikväll känns det j-t tungt, men med tiden så läkes alla bandysår och då ...

Uppdaterat: 05:32