tisdag, februari 13, 2007

Musikspelare kan avgöra ...

Imorgon kväll möter vi serieledarna Västerås på bortaplan, en uppgift som kan räknas bland de svårast inom svensk seriebandy just nu. Västerås har verkligen imponerat under årets Elitserie. Efter 8 spelade matcher leder man Elitserien och är dessutom det enda obesegrade laget. Vi har mött dom två gånger i gruppspelet och det blev förlust i båda matcherna, 3-5 och 1-5 och i dessa två matcher har vi inte varit nära att rubba gurkmaskinen!!

Tittar man på Västerås spelartrupp så finns det många fantastiska spelare. Anders Östling på mitten tillhör en av mina personliga favoriter och han gjorde ett underbart bandymål mot Hammarby på Zinken. På topp finns två gamla storskyttar, Michael Carlsson och Patrik Anderbro. Försvaret går inte av för hackor och det räcker med att nämna Lars Johansson, Anders Bruun och lagkaptenen Ted Andersson. Detta var bara de något äldre spelarna, men det finns ungdomar också, Tobias Holmgren, Viktor Engströ och Mattias Rydberg är redan trots sina unga år redan etablerade i A-truppen.

Vetlanda BK då? Jo, vi spelar lysande bandy hemma på Kullen, men på bortaplan rosar vi ingen bandymarknad. Vi har inte vunnit sedan annandagen 2006, då vi bortaslog IFK Motala!! Här måste det bli bättring och förhoppningsvis hinner firma Johansson & Sandell ingjuta nytt bortamatchmod i den gula truppen. Lyckas dom med det blir det två bortasegrar som avslutning på Elitserien. Först tar vi Västerås på Rocklunda imorgon kväll och sen tar vi Bollnäs på Sävstaån den 18 februari så serien avslutas.

Musikspelaren i rubriken?? Musikspelare kan avgöra?? Enligt välunderrättade "musikkällor", inhandlade bröderna Ulf och Per Einarsson varsin ny CD-spelare i Jönköping häromdagen och får dom bara med sig rätt musik på resan till Västerås, så kanske det kan göra att dom skrinnar in på Rocklundas isparkett och gör underverk av bara musikfarten. "We are all the winners ..., Vi vill ha mål, mål, mål och mål det kommer det att bli ...

Inga kommentarer: