fredag, februari 23, 2007

Falun lyckades vända!

Nu när chocken har lagt sig och pacemakern tuggar på i lite lugnare mak kan det vara på sin plats att summera de andra åttondelsfinalerna. Om vi börjar med den efter Vetlandas match mest spännande, så lyckades Falun vända på steken hemma på Lugnets Issstadion och ta sig till kvartsfinalspel. Motala hade ju 4-3 från det första mötet, men i kvällens kamp var dom aldrig riktigt med. Falun avgjorde redan i den första halvleken och vann till slut med 5-3 (5-1). Även Bollnäs vände på hemmaplan och det var ju väntat. I kväll var det bara ett lag på Säfvstaåsen isparkett. Efter 2-3 på Studenternas gjorde Giffarna ikväll 7-0 på Sirius! Åttondelsfinalen mellan Broberg och Villa avgjordes ju redan i onsdags i Söderhamn, så det blev en avslagen match som på Isstadion i Lidköping som Broberg vinner med uddamålet 4-3.

2 kommentarer:

GeoTaifun sa...

Grattis, men det verkade sitta hårt inne. Vi blev lite förvånade när vi slog på datorn, lite sent, och såg att det var 1-4, men det löste ju sig. Hammarby i kvarten, ja vissa bloggare lär få problem då eller...... ;-)
Vi får ett hälsingederby, på gävleborgshalvan, och det skall bli jätte kul. Spelar de röd/blå som det skall så hoppas vi på ett till derby i semi. Giffarna kan ju skrälla mot stålmännen.
Till sist en fundering ..... bara ett söderlag vidare från åttondelen, hmmmm, var inte söder gruppen bättre, men statistik är som alltid bara statistik?
Lev väl & Haet gott /// B

josephzohn sa...

Tack!
Vi var nog många som fick förra-året-mot-Motala-dejavu, när Vänersborg slog in 4-1.
Men som du så fint beskriver det, det löste sig ju sig :-)

Vissa bloggare har aldrig problem, han är som vid ett lotteristånd på Gröna Lund året om - "Vinst varje gång" dessutom är man ju aldrig ensam om man är schizofren hahahaha.

Ni har det bra där uppe vid polcirkeln, så skulle vi också vilja haft det, kvartsfinalderby mellan Avbytarbänken och di gule!!
Nu får vi dock nöja oss med Lilla Vetlanda mot Stora Vetlanda med ett medföljande avstånd på 35 mil!!

Bara ett söderlag vidare? Hur kunde det bli så?? Kan inte tänka mig annat än att det var Lena Adelsohn Liljeroth och motvindens fel!!