lördag, januari 20, 2007

Satsar Nässjö allt på cupmatchen

Det gamla storlaget Nässjö IF, "de blå eleganterna" om dom själva får bestämma :-) och "Avbytarbänken" om vi gula får bestämma, verkar satsa allt på söndagens cupmatch på Skogsvallen mot Hammarby! För idag blev det storstryk i matchen mot bottenlaget Ale/Surte. Detta måste vara det absoluta bottennappet för NIF? Det gäller nog för nässjösupportrarna att packa ner både kulramar och miniräknare tillsammans med termosen i morgon. För om man släpper in 6 mål mot Ale/Surte hur många blir det då inte mot Bajen?

Även Målilla åkte på en blåsning helt i klass med både Gudrun och Per. Nu kom inte denna förlust som någon överraskning. Frillesås är i år ett topplag och har visat hela säsongen att man vet hur en bandyboll ska slås.

I det omtalade kommunderbyt på Kullen mellan Nävelsjö och Skirö i Division II Södra, blev det betydligt jämnare än vad alla experter trodde. Skirö stretade emot och Nävelsjö vann endast med 6-4. Nävelsjö leder nu serien då Tjust mycket överraskande fick stryk av Månsarp. Skirö har endast vunnit en match hittills i vinter och ligger fortfarande sist. Nu väntar en "måstematch" nästa helg på Kullen. Då möter dom Åby/Tjureda som med sina 5 poäng ligger strax före de gulblå i tabellen!

Inga kommentarer: