måndag, januari 29, 2007

Paus ...

Nu är det paus i VM-matchen mellan Sverige och Vitryssland och vi leder med 12-2. Lajvsändningen som funkade som nyspolad is igår fungerar inte alls idag. Verkar som det är måndag även i Sibirien!! Har inte haft en ärlig chans att hänga med. En omöjlighet att följa bandy via ryskt ljud :-) Det blir ju inte lättare när vi möter så lätt motstånd och målen ramlar in lika tätt som regndroppar i ett stilla duggregn.

Enligt bandysm.se föll målen så här:
2 min. 1-0 Jonas Edling, 4 min. 2-0 David Karlsson, 7 min. 2-1 Dmitri Tjerensky hörna, 18 min. 3-1 Johan Andersson, 20 min. 4-1 David Karlsson och 22 min. 5-1 Daniel Anderson.
Två minuter senare var det dags för svenskt mål igen, 6-1 genom Jonas Edling. Målproduktionen har fortsatt enligt följande:
27min. 7-1 Stefan Erixon, 28 min. 8-1 Daniel Andersson, 33 min. 9-1 David Karlsson, 39 min. 9-2 Dmitri Tjerentsky, 41 min. 10-2 Daniel Mossberg, 44 min. 11-2 David Karlsson, 45 min. 12-2 David Karlsson.