lördag, januari 20, 2007

Det sitter i huvudet ...

.. så skriver kriminalreportern på Expressen och bandyvännen Anders Fallenius från Vetlanda. Den här gången handlar det dock inte om någon "kula" som sitter i huvudet! Den här gången när han i egenskap av krönikör skriver på "tjustkulle" handlar det om att han anser att vi idag i princip är jämbördiga med "de fyra stora", men att spelarna har för stor respekt för just de lagen och att det då låser sig.

"Jag är helt säker på att VBK redan i dag är i princip jämnbördigt med de "fyra stora". Att det ändå blivit så många förluster sitter mest i huvudet på spelarna. Lyssna på mitt råd: det finns ingen som helst anledning att visa extra respekt för de här lagen. Spela bara på som vanligt."





Han och undertecknad och många fler med oss är helt överens när han vidare konstaterar.
"Men vilken säsong laget har gjort hittills och vilken bandy som spelats. Det är full fart i skridskoåkningen, offensivt tänkande i grunden, fina kombinationer och det märks verkligen att alla tycker att det är skoj – harmoni helt enkelt."

SM-guld om tre år!! Det tror och lovar i alla fall han Fallenius, han skriver ...
"Får vi behålla den stommen och förstärka den något lite ytterligare, kombinerat med att alla unga spelare får mer rutin så lovar jag en sak: VBK tar SM-guld inom tre år."


Hela krönikan hittar du här.

Inga kommentarer: