söndag, januari 28, 2007

Det funkar ... livebandy ...

Just nu ser jag min första bandymatch med en rysk TV-kommentator. En underbart exalterad sådan, trots att Sverige leder med 7-1 blir han fullständigt "lyrisk" när våra motståndare från Kazakstan kommer i närheten av det svenska målet.

Internetsändningen direkt från matchen funkar perfekt, men det är klart som attan att det är svårt om inte nästan omöjligt att se bollen, när bilden är 640x480!! Dessutom existerar ingen lyx typ namnskyltar, matchklocka eller annan TV-lyx!! Men den ryske kommentatorn gör allt för att vi bandyvänner ska trivas :-)

Om den första halvleken var ett riktigt sömnpiller, så har de svenska spelarna ökat tempot och hittat spelet betydligt bättre i den andra halvleken. Muhrén, Mossberg och Hellmyrs har tagit över mittfältet och hittar luckor i det Kazakstanska försvaret. Daniel Andersson har hittills gjort 3 mål, David Karlsson 2, Marcus Bergwall och Mossberg har gjort ett var. I Kazakstan gör målvakten en kanonmatch, han har svarat för en trippel av omöjliga räddningar.

Just i detta nu gör Daniel Andersson sitt fjärde mål och vi leder med 8-1, när det återstår ca. 10 minuter av denna premiärmatch.