söndag, december 03, 2006

Tranås begrep inte Gripen

Tranås BoIS åkte på tredje raka förlusten när den tredje omgången i bandyns Division I Södra spelades igår. Trollhättelaget och serieledarna Gripen dunkade dit Bois med hela 13-1 och nu ser det tungt ut för Tranås. Tranås är det enda lag som inte taget en enda poäng och var ligger man då i en tabell?? Fråga Bolticanhängarna dom vet :-)

"Bänken" skåpade ut Ale/Surte hemma på Skogsvallen. Matchen slutade 10-1 till hemmalaget, men det var märkligt nog Ale/Surte som inledde matchen bäst och spelade ut "di blå". Ale tog också ledningen med 1-0 innan det tunga hemmalget fick igång spelet och målskyttet.

Målilla förlorade lite oväntat och snöpligt mot Frillesås. En tung uddamålsförlust 4-5 hemma på Venhagsvallen var inte vad de 150 på läktarna hoppades på. Målilla fick en drömstart och ledde med 2-0 efter 12 minuter, innan ...

I Division 2 vann Nävelsjö säsongens första seger. NSK utklassade Månsarp 7-3, medan det gick sämre för Skirö. SAIK fick inkassera den andra raka förlusten. Topplaget IK Stjärnan blev för svåra trots spel hemma på Kullen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snöpligt värre ja...

Farsan_Baloo sa...

Nåväl. Nu har vi i alla fall två pinnar... och fler hoppas jag att det blir!