tisdag, december 19, 2006

Lugnt i Vetlanda

Om det stormar i och runt Vänersborg, så är det "kolugnt" på vetlandafronten. Enligt dom senaste uppgifterna från metropolen och tjustkulleredaktionen så är det dags för spelgeniet Ulf Einarsson att åter dra på sig den härligt gula dressen. Han har varit borta två matcher på grund av bihåleproblem, men nu har man tydligen fyllt igen hålet. Det enda frågetecknet är om Dennis kan stå eller inte stå? Han är nyligen tandopererad och det bestäms inte förrän imorgon, matchdagen om det blir han eller Säleby som vaktar målet. Men om Dennis varken stå eller sitta i målet, varför inte låta unge herr Erik Pettersson få chansen. Erik är för övrigt uttagen till landslagsläger i början på januari. Vore väl ett utmärkt tillfälle att få göra debut mot Vänersborg på hemmaplan!

Hur tränarduon Johansson/Sandell formerar truppen vet jag inte i skrivandes stund och troligtvis vet jag det inte heller förrän matchen är slut :-). Men faktum är även att dom blandar rätt friskt när det gäller vilka som spelar och vilka som står på läktaren. Senast mot Västerås valde man att ställa över Johnny "succémannen från matchen mot Örebro" Hellström och tog istället hem den till Målilla utlånade Fredrik Johansson. Ett klart defensivt tänk, som jag hoppas vi slipper imorgon!! Imorgon ska vi absolut inte spela defensivt, för det kommer Vänersborg att göra så att det räcker!

Vi ska fortsätta med den positiva bandyn som gav oss sex raka vinster innan den orättvisa förlusten mot Västerås. Vi ska, när vi fått av oss skridskoskydden, spela vårt spel, vi ska upp på tårna, utnyttja våran skridskoskicklighet, ge järnet hela matchen och zååå in i kaklet ...

Då vinner vi och då vinner med 7-4. Sanna mina ord!

Inga kommentarer: