torsdag, december 14, 2006

Först tog vi kexen ...

.. nu ska vi ta gurkorna från Västerås. Västerås SK är utan tvivel bland de största lagen i svensk bandy. Och att möta dom på deras hemmabana Rocklunda är inte det lättaste. Men det går. Vi har gjort det förr. Vi har visat att vi kan, att det går. Under många år var faktiskt VBK en skräckmotståndare för Västerås, sanna mina ord!

Gårdagens match på Zinken mot Hammarby visade att poängförlusterna för VSK innan landslagsuppehållet mest var skörden av underskattning och dåliga isar. För mot Hammarby visade laget upp klass! Det var främst tre spelare, Östling, Anderbro och Carlsson, som visade upp sin bästa bandysida och det är nog dessa tre som vi mest måste se upp med ...

Dessa tre plus två andra "gubbar" varnade oraklet från Kallhäll för redan inför Bajens match! Men det verkar inte som om hammarbyspelarna läser denna blogg :-) Eller var det rubrikens fel? Kanske hammarbyarna gjorde det som han Hansson ville att publiken skulle göra!! Kollade in?? För det var just tre av dessa fem, som avgjorde kampen på Zinken. Detta misstag ska inte vi behöva vara med om. Vi har mycket läskunniga spelare, ledare och supportrar, som dessutom vet hur en rss-läsare funkar, så jag räknar iskallt med att denna "varningstext" är läst i samma ögonblick som den ligger ute på nätet.

Men varningstexter i all ära. Det som gäller är att vi spelar vårat spel! Vi gör det vi är bra på. Vi göra bara det vi är bäst på. Vi spelar bandy. Vi spelar vårat spel. Det i år så framgångsrika. Det som gett oss 15 poäng. Det gör vi imorgon fredag. På Rocklunda! Vi spelar vårat spel. Vi åker skridskor, vi ställer upp för varandra, vi har kul ... Då vinner vi! Var så säkra!

Inga kommentarer: