fredag, november 24, 2006

Hattrick av Löfstedt.

Vetlanda BK fullständigt pulveriserade Villa BK.
Slutresultat 7-0!
9-2 i hörnor.
Unge herr Löfstedt gör tre mål.
Tre spelmål.
Johan Löfstedt - From a Jack to a King!
Tack vare denna underbara seger.
Passerade vi Villa i tabellen.

Mer om matchen kommer så småningom.

Tittar man lite snabbt på övriga resultat så ser man att i den södra gruppen fick Boltic inkassera ännu en förlust hemma på Tingvalla. Vänersborg vinner med 3-1 och om det såg tungt ut för Bolic igår så känns det nattsvart idag! Västerås ångar på, besegrar Motala med 2-0. Visserligen på bortplan, men det känns som om Motala är betydligt bättre än vad jag trodde innan serien började.
Hammarbys match började inte förrän 20.00. Där leder i detta nu Hammarby med 7-1, men det började bra för ÖSK. Ledningen med 1-0 efter några minuter av han Knutsson, men nu är det roliga slut och vi får hoppas att Hansson har mycket att prata om på läktaren :-)

I norrgruppen vinner Edsbyn med, håll i er nu, Edsbyn vinner med 17-6 över Tillberga. Det är ett resultat som känns som rena rama bandyparodin. Men norrgruppen är betydligt ojämnare än den södra och Falu BS hade bara ett alternativ ikväll. Ville man fortfarande ha chansen till elitseriepel så var man tvungna att slå Broberg hemma på Lugnet. Och man lyckades, matchen slutade 9-7 till han Perssons masar. Bollnäs och SAIK krossade som väntat Ljusdal resp. Sirius.

Inga kommentarer: